Parcae: Sitecore / Umbraco / .NET
Sitecore / Umbraco / Microsoft .NET

Content Management Systemen

Wilt u de content van uw website makkelijker beheren zonder kennis van HTML en ingewikkelde programmeertalen?

Parcae kan uw website voorzien van een Content Management Systeem waarmee u in een handomdraai uw website voorziet van actuele teksten en afbeeldingen, nieuwe pagina's toevoegd en het laatste nieuws bijwerkt.

Sitecore

Sitecore is een op .NET gebaseerd Content Management Systeem en dermate flexibel dat vrijwel alle wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden.

Wij hebben ruim 6 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites en webapplicaties in Sitecore. Tevens zijn we gecertificeerd Sitecore 5.x en 6.x ontwikkelaar.
Onze kennis houdt niet op bij het implementeren van Sitecore, maar ook het inschatten, plannen, taakverdeling, communicatie met de klant en het aansturen/ondersteunen van het ontwikkelteam bij complete Sitecore implementaties behoort tot onze kennis en vaardigheden. 
Parcae kan op freelance basis worden ingezet op Sitecore projecten, indien gewenst op locatie.

Umbraco

Het Umbraco Content Management Systeem wordt weleens gezien als het kleine opensource zusje van Sitecore en is tevens gebaseerd op het .NET framework. Umbraco heeft dezelfde mate van flexibiliteit waardoor ook hierin vrijwel alle wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden.

Vanwege onze uitgebreide Sitecore kennis en ervaring was de uitbreiding met het Umbraco CMS een logische stap. Wij hebben inmiddels al enkele websites met succes in Umbraco ontwikkeld.

Ook voor Umbraco geldt dat onze kennis en ervaring op freelance basis ingezet kan worden.

Microsoft .NET

Een Content Management Systeem alleen is natuurlijk niet genoeg om uw website of webapplicatie te ontwikkelen. De Content Management Systemen die wij gebruiken zijn allemaal gebaseerd op het Microsoft .NET Framework. Vandaar ook dat wij ruime ervaring hebben in het ontwikkelen in .NET (3.5, 4.0, C#).

Uiteraard is het ook mogelijk om in .NET volledig op maat een (beheer)module of website te ontwikkelen waarmee u exact de gewenste functionaliteiten tot uw beschikking heeft.

Heeft u vragen of onze expertise of wilt u ons inhuren, neem contact met ons op.